Căutare

Cumpărătorul are dreptul sa notifice în scris S.C. DIMEX LABELS S.R.L. că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice începând din ziua în care intra în posesia fizică a produsului. În situația denunțării contractului de către cumpărător, în cazul în care acesta nu returnează produsul în termenul de 14 zile calendaristice, denunțarea unilaterală a contractului nu va opera.

Costul transportului produselor returnate revine în totalitate cumpărătorului. Produsele trebuie să fie returnate prin intermediul unui serviciu de curierat rapid, solicitat de către cumpărător, sau adus la sediul companiei de către cumpărător.

Restituirea contravalorii produsului în contul bancar al consumatorului se va face în cel mult 14 de zile calendaristice de la data denunțării contractului, cu condiția primirii produsului de către companie și a verificării produsului în acest interval.

S.C. DIMEX LABELS S.R.L. nu poate fi făcută răspunzătoare pentru deteriorarea sau pierderea coletului trimis spre returnare, în urma renunțării la cumpărare de către cumpărător.

Politica de retur S.C. DIMEX LABELS S.R.L. – Conform OUG nr. 34/2014, orice persoană fizică (cumpărător) poate renunța la cumpărare în termen de 14 calendaristice zile de la data intrării în posesie a produsului achiziționat. Produsele achiziționate de persoanele juridice nu pot face obiectul renunțării la cumpărare.

Condiții generale de retur:

  • În cazul în care au fost achiziționate mai multe produse identice, nu se poate returna decât un singur produs desigilat;
  • Produsele returnate trebuie să fie însoțite de certificatul de garanție în original, dacă este cazul, și copie a facturii de achiziție;
  • Nu se pot returna produse personalizate, consumabile resigilate sau consumate (etichete autoadezive în rolă sau riboane);
    Pentru exercitarea dreptului la retur, cumpărătorul este rugat să completeze formularul de retur și să îl transmită companiei.

Pentru detalii și clarificări, te rugăm sa ne contactezi fie la telefon 0722.238.711 sau de asemenea și la adresa de e-mail office@dimex-labels.ro.

Back to Top
MOSTRE GRATUITE