Căutare

Cum platesc?

Aveti urmatoarele 2 posibilitati de a face plata:

  1. Plata prin transfer bancar

Plata se confirma dupa verificarea datelor personale, detaliilor comenzii si confirmarea platii de catre banca (sau trimiterea unei copii dupa OP pe email). Datele pentru transfer bancar sunt:
Societatea comerciala: S.C. DIMEX LABELS S.R.L.
Banca: OTP BANK ROMANIA
Cont IBAN: RO93OTPV290000521865RO01

  1. Plata online cu cardul prin sistemul securizat MobilPay Netopia

Tranzactiile de acest tip se realizeaza in deplina siguranta, fiind garantate de serviciile de cea mai buna calitate ale unei companii terte. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Plata prin card este o metoda sigura deoarece datele cardului dvs. nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si incriptate. Pentru efectuarea platii veti introduce numarul cardului, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso, ce contin si semnatura dvs.). Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Protocol 3D Secure:
3D Secure inseamna o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzatorilor in tranzactii sigure pe internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2).Selectarea metodei de plata nu este o optiune automata! Aveti, asadar, posibilitatea sa optati pentru metoda cea mai convenabila, de la o comanda la alta.

Back to Top
MOSTRE GRATUITE