Căutare

Echipa DIMEX LABELS S.R.L. se angajeaza sa onoreze fiecare comanda in cel mai rapid si mai prompt mod cu putinta.

Orice comanda in orasul Bucuresti este livrata in termen de 24 de ore. Pentru cumparatorii din afara orasului Bucuresti, produsele se livreaza in termen de 1 – 5 zile lucratoare de la data achitarii proformei fiscale, in functie de tipul produselor comandate.

Produsele pe care le comandati in cadrul platformei www.dimex-labels.ro sunt livrate, oriunde in tara, prin intermediul serviciului de curierat rapid.

Indiferent de natura produselor, taxele de livrare tin exclusiv de politica firmei de curierat pentru oricare din cele 500 de localitati aflate in raza de actiune a firmei de curierat. Pentru toate celelalte locatii se aplica o taxa suplimentara pentru distanta pana la cel mai apropiat punct de lucru al firmei de curierat.

Imediat dupa plasarea comenzii in sistem, unul dintre operatorii nostri va va contacta telefonic pentru a stabili ultimele detalii si in functie de preferinte, termenul de livrare.

Produsele sunt ambalate corespunzator, intr-un colet ce contine si factura fiscala. Orice eventuala deteriorare a coletului trebuie semnalata chiar la momentul primirii, in fata curierului.

Platile ramburs vor fi insotite, obligatoriu, de o dovada a incasarii rambursului, dovada ce va reprezenta echivalentul chitantei fiscale.

Back to Top
MOSTRE GRATUITE