Căutare

Site-ul www.dimex-labels.ro este operat de societatea S.C. DIMEX LABELS S.R.L., inscrisa in Registrul Comertului cu numarul RO4014122.

1.Declinarea responsabilitatii

Site-ul www.dimex-labels.ro este un site de prezentare si vanzare online pentru etichete si ambalaje. S.C. DIMEX LABELS S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea sunt identice cu cele puse la dispozitia S.C. DIMEX LABELS S.R.L. de catre reprezentantii fiecarei marci, cu exceptia produselor proprii. De asemenea, mentionam ca imaginile prezentate pe site pot sa difere de realitate, deoarece producatorul poate modifica caracateristici sau design-ul produselor, fara o notificare prealabila.

Valoarea maxima a obligatiilor S.C. DIMEX LABELS S.R.L. fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de S.C. DIMEX LABELS S.R.L. de la clientul respectiv.

  1. Confidentialitatea datelor

Prin completarea formularului de inregistrare de pe site, utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie folosite in viitor in urmatoarele scopuri:

  • Stabilirea contactului cu dvs.;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea firmei precum si a tertilor cu care S.C. DIMEX LABELS S.R.L. are relatii comerciale.
  1. Garantiile produselor

Produsele achizitionate de pe site-ului www.dimex-labels.ro beneficieaza de garantia obisnuita a fiecarui produs in parte.

  1. Politica de retur

In cazul in care se doreste returnarea unor produse, acest lucuru se poate face in max. 14 zile calendaristice, transmitand un e-mail la office@dimex-labels.ro.
Solicitari de returnare a produselor dupa mai mult de 14 zile calendaristice de la achizitie nu sunt luate in considerare.

Dupa ce ati trimis solicitarea, veti primi un numar de inregistrare, iar returul se va face folosind firma de curierat sau direct la sediul noastru. In cazul returului prin curier, costurile de transport sunt suportate de catre cumparator si vor fi scazute din valoarea ce trebuie returnata cumparatorului. Cade in sarcina cumparatorului sa comande curierul, sa completeze corect AWB-ul si sa se ocupe de trimiterea produsului la sediul S.C. DIMEX LABELS S.R.L..

In cazul in care au fost achizitionate mai multe produse de acelasi fel, nu se poate returna decat un singur produs desigilat, restul cantitatii este acceptata doar daca produsele sunt sigilate.
Produsele returnate trebuie sa fie insotite de o copie a facturii de achizitie.

In functie de optiunea cumparatorului, banii proveniti din stornarea produselor returnate se pot folosi pentru cumpararea altui produs sau se pot returna in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea produsului de catre S.C. DIMEX LABELS S.R.L., conform indicatiilor cumparatorului.

Nu se pot returna produse desigilate sau consumate (etichete autoadezive in rola sau riboane), produse personalizate sau produse care se afla in urmatoarele situatii: produse fara ambalajul original; produse cu etichete deteriorate sau care nu mai au etichete de identificare; au trecut mai mult de 14 zile calendaristice de la livrarea produsului si clientul nu a solicitat retur; au trecut mai mult de 5 zile calendaristice de la solicitarea de retur si produsul nu a ajuns la sediul S.C. DIMEX LABELS S.R.L..

  1. Litigii

Orice litigiu aparut intre Client si S.C. DIMEX LABELS S.R.L. va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata competente din Romania.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email office@dimex-labels.ro.

Back to Top
MOSTRE GRATUITE